Matsedel v 49

Matsedel v 49

Jag antar att de flesta av er hört att Viktväktarna uppdaterar sitt program inom kort? Från och med nästa vecka närmare bestämt. Jag vet inte så mycket om det än, mer än att det verkar vara enklare och smartare än SmartPoints. Jag vill betona att man inte ändrar för att jäklas med oss medlemmar, utan för att forskning och studier hela tiden förbättrar programmet. Och vi vill väl ha det bästa och mest hälsosamma, eller hur?

Jag kan nog berätta mer nästa vecka, om vilka nyheterna är, ska försöka sätta mej in i det så snabbt jag kan. Och vi börjar självklart att räkna om alla recept så fort vi bara kan, så att det redan nästa vecka kan komma en veckomeny med både gamla och nya systemet.

Jag ser fram emot det nya, det ger en kick att anstränga sej lite extra och komma i form igen. From idag har jag det lite lugnare också, så idag börjar jag min årliga decemberutmaning. Träning tre gånger i veckan, dagliga promenader och koll på maten. Dax att komma i bikinin  🙂

Här är veckans matsedel:

Måndag: Pasta med bönröra 2 SP plus pasta
Tisdag: Fisk i ugn med grönsaker 3 SP plus potatis
Onsdag: Kyckling i ugn med färskoströra 7 SP
Torsdag: Cannelloni fr 7 SP
Fredag: Snabblagade curryräkor 2 SP plus pasta
Lördag: Moussaka 6 SP
Söndag: Halloumiburgare med picklad rödlök fr 8 SP

Adventsbonus: Yoghurtmousse med pepparkakssmulor  3 SP

Ha en riktigt härlig vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *