Matsedel v 5 – min vecka!

Matsedel v 5 – min vecka!

Januari är snart över och MIN vecka är här. Veckan då jag fyller 50 och får åka till solen och värmen igen. Vi åker till Dominikanska Republiken på tisdag och har from då ingen koll på maten alls – men självklart kommer jag att bjuda på en ny veckomatsedel varje söndag ändå.

När vi har semester tar vi hand om oss ordentligt. Då följer vi solen, vaknar när den går upp och somnar en stund efter att den gått ner. Vi tar långa promenader, vilar mycket, och tränar om vi kan. Vi äter ungefär som hemma faktiskt, det blir inga större utsvävningar. Vi månar verkligen om vår hälsa på semestern och brukar bli belönade med att må bättre och få ett minus på vågen. Vi får väl se om det blir så den här gången också. Det ska iaf bli jäkligt skönt med sol 🙂

Vi har ingen aning om vår mat ett tag framöver, men här är veckans matsedel till er:

Måndag: Halloumirösti (fr 39 på grön och blå för hela)

Tisdag: Fiskgratäng med paprikasås (Grön 5, Blå 3 plus pasta)

Onsdag: Karibisk kycklinggryta med choklad (Grön och Blå 3 plus ris)

Torsdag: Purjo- och lövbiffsgryta (Grön och Blå 4, plus ris)

Fredag: Grillade tofuburgare (Grön fr 3, Blå fr 2)

Lördag: Filégryta med ananas (Grön och Blå fr 2 plus ris)

Söndag: Räkröra med bakad potatis (Grön 7, Blå 1)

Födelsedagsbonus: Semmelkaka (Grön fr 75, Blå fr 69 för hela)

En riktigt god vecka! Jag älskar semlor, därför får ni en semmelkaka som bonus för att jag fyller år. På fredag kan ni baka den och tänka lite extra på mej. Den här veckan ska jag fira så mycket jag bara kan – för att jag kan!

Hoppas ni får en alldeles fantastisk vecka, det ska jag ha! Häng med på instagram @marlenerinda vettja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *