Matsedel v 51

Matsedel v 51

Första veckan med SmartPoints Flex är avklarad och trots fest och alldeles för mycket godis blev det faktiskt ett par hekto ner på vågen. I adventstider är ett minus väldigt bra även om det är ett litet minus. Man ska inte förringa sin viktnedgång hur liten den än är!

Med bara en vecka kvar till jul och 10 dagar till vår semester har det äntligen blivit nästan helt tomt i mina kalender. Så nu handlar det mesta om att förbereda för resan och semestern, träna och bara må så bra som möjligt.

Vår jul blir lite annorlunda i år. Äldste sonen är på resa och Martin föräldrar har valt att fira jul på egen hand. Så det blir bara Martin och jag, mina föräldrar, yngste sonen och hans flickvän runt julbordet. Vi äter vid 13-tiden, delar ut julklappar och sen drar sonen vidare till flickvännens morföräldrar. Så Martin och jag är nog hemma igen ganska tidigt på kvällen. Lite tråkigt, men samtidigt lite skönt. Traditioner förändras, så är det bara…

Här är veckans matsedel:

Måndag: Pasta med bönröra 2 SP/2SP Flex plus pasta
Tisdag: Räkor med ananas 14 SP/12 SP Flex för hela formen
Onsdag: Pasta med kyckling- och spenatsås 3 SP/2 SP Flex plus pasta
Torsdag: Snabb kasslergratäng 6 SP/6 SP Flex
Fredag: Tonfiskgratäng 10SP/9 SP Flex
Lördag: Julmuststek 27 SP/27 SP Flex För hela plus tillbehör
Söndag: Jansson fr 91 SP/91 SP Flex för hela

Adventsbonus: Marängrulle med hallonfyllning 6 SP/6 SP Flex för hela rullen.

Hoppas ni får en riktigt härlig jul och försök att inte stressa ihjäl er under veckan. Nästa vecka kommer jag med tips på nyårsmat och annat gott.

God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *