Milstolpe i killarnas liv

Milstolpe i killarnas liv

Idag är jag faktiskt ledig och ska fixa en massa småplock. Det är snart årsmötet med astma & allergiföreningen, så alla papper till det ska fixas. Vi har sista styrelsemötet ikväll och då ska årmötespapprena skrivas under. Så det ska jag fixa.
 
Nu är ju båda killarna över 13 år, så idag ska det fixas egna id-kort och bankomatkort till dem. En milstolpe att ha ett eget bankkonto att ta ut egna pengar ifrån, tycker jag. Junior har bara väntat på att få det, medan Senior inte alls tyckt att det varit något särskilt. Snacka om att syskon kan vara olika  😉
 
När vi ändå är i centrum ska Junior och jag till biblioteket och fixa en engelskabok. Han ska läsa och skriva en recention om en bok på engelska. Han har inte lust alls, men är så illa tvungen…
 
Sen ska jag väl ta en promenix med hunden och laga  något gott till middag ikväll, innan jag ska på möte. Kanske kolla igenom en massa papper och sånt som jag inte hunnit på ett tag. Det blir nog en bra dag, men massor gjort!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *