Ni slarvar väl inte???

Ni slarvar väl inte???

Inte lever jag som jag lär inte… inte idag iaf. Ät en ordentlig frukost, det är dagens viktigaste mål… hmmm… glömde visst det idag.
 
Jag har ett stort problem och det är att jag sällan blir hungrig. Så om jag fastnar i nåt, så glömmer jag lixom det där med mat och fasta hålltider. Idag blev det riktigt konstigt. Vid 11 tittade jag på klockan och insåg att det var långt över frukosttid. När jag väl bestämt mej för att äta, tyckte Baileys att det var riktigt bråttom att gå ut. Så jag gjorde iordning oss för att gå ut istället och tänkte ta en macka eller nåt efter promenaden. Precis när vi ska gå kommer mina föräldrar… å bäst som dom står i dörren kommer Junior och en kompis hem… hmmm.
 
Jaja, mamma och pappa skulle bara lämna ett par grejer och killarna skulle hämta Juniors gympakläder. Så den visiten gick snabbt och vi kunde ta vår promenad. När vi kom hem igen fixade jag Baileys mat och en macka till mej. Nu ska jag iaf fixa något lunchaktigt innan jag ska iväg till banken med killarna. Jag har en timme på mej… vad ska jag hitta på???
 
Å ni??? Slarva inte med maten va???
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *