Min definition av att göra ingenting…

Min definition av att göra ingenting…

Vännen har lite roligt åt min definition av att ha en lugn söndag och inte göra någonting alls… Han tycker lixom inte att det stämmer  😉
 
Vi började morgonen med sovmorgon, precis som vi sagt. Efter frukost började vi röja på uteplatsen, ställde undan möbler och tog in blommorna. Innan jag ställde blommorna i fönstren igen ville jag förståss putsa fönstren först, så det gjorde jag. Å när jag flyttade på tv-bänken bad jag Vännen organisera sladdarna bakom tv´n så det kunde bli någon slags ordning där. När allt var klart, kom blommorna på plats.
 
Då kunde jag fortsätta göra ordning på uteplatsen. Jag kastade mängder och Vännen fyllde bilen. Han och Junior åkte i väg med ett stort lass till soptippen. Medan de var borta fortsatte jag att röja i garaget för att få mer plats där. Så vi fyllde en bil till utan större problem… som Vännen åkte iväg med själv medan jag och Junior lagade mat. Senior var i skogen med mormor den smitaren  😉
 
Efter en god lunch beslutade vi oss för att vi hade städat klart, det var städat och fint ute, massor slängt, fönster putsade och vardagsrummet ganska ok. Då började Vännen ifrågasätta mitt ”att göra ingenting”. Om det är så här jag gör när jag gör ingenting hur är det då när jag gör något??? Han höll iaf med om att vi haft en skön söndag och gjort allt i vår egen takt utan någon större brådska eller tidspanik.
 
Vi har alltså haft en söndag när vi bara tagit det lugnt och gjort ingenting – enligt mej iaf  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *