Min sjusovar-hund

Min sjusovar-hund

Snön vräker ner, så idag ska man nog inte ut på vägarna och fara. Det ser inte så kallt ut, men verkar lite halt…
 
Eftersom Baileys blivit en riktig sjusovare har jag inte varit ute än. Han sover längre än jag! Oftast sover han hela natten på sin filt på golvet och så vid 7-tiden kommer han upp i min säng. Då lägger han sej bakom mej med huvudet på den kudde som jag inte använder just då. Där ligger han och sover gott långt efter att jag klivit ur sängen. Undrar om det inte finns några mänskliga gener eller nåt i hans lilla, lurviga kropp?
 
Just nu ligger han nedanför min kontorsstol och har en nära studie av sin ena tass. Så det är väl bara att klä på sej, käka en sen frukost och sen släppa ut Baileys.
 
Ha en bra dag alla bloggers!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *