Min söta granne

Min söta granne

Jag har en granne, en dam som är 90+. Hon ser illa och går med rullator, men är en pigg och aktiv dam. När hon skulle gå och rösta senast, så följde senior med som sällskap och stöd.
 
När de gick till vallokalen sa han: ”Det gör inget om du ramlar, för jag har mobilen med mej och kan ringa amulansen” Detta var för 4 år sedan. Nyss ringde hon mej och frågade om senior kunde följa med henne i år igen. Valsedlar har hon fått i lådan, hon vill rösta på mej, och kuvert har hon tagit på posten. Men hon vill gärna ha sällskap dit, så hon säkert kommer fram och tillbaka.
 
Självklart följer senior med. Sånt tycker han fortfarande är en självklarhet, trots att han fyllt 13. Jag hoppas han förstår hur mycket detta betyder för henne, för hon tycker det är viktigt att rösta just på valdagen.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *