Minikondomer…

Minikondomer…

Veckna har varit jobbig, minst sagt. Ända sedan förra helgen har det hänt negativa saker som vi varit tvugna att handskas med. Det är tur man lever i en lugn och harmonisk relation med en man som sällan hetsar upp sej för saker. Han är verkligen en stadig klippa att luta sej emot när det blåser.

Jag visste att jag hade ett gäng pressvisningar, Formex och sonens 22-årsdag framför mej och försökte planera för det. Planen var att stå still på vågen, hur det gick får vi återkomma till imorrn. Fuskvägningar under veckan har visat att allt gick ok fram till i fredags… då smakade vi nämligen på godiset jag fått på Formex… och det fortsatte vi med igår… nu är godiset undangömt! Varför ska just jag älska lakrits???

Jag har gått massor under veckan, upp emot 19 000 steg per dag faktiskt – men tyvärr så väger inte det upp för det där godiset. På grund av alla steg så känns knäna helt paj, alltså har pillrena blivit fler och smärtstillande visar sej också ofta på vågen. Jag har alltså några odds emot mej kan man väl säga.

Idag har vi därför kört upp på banan igen, checklistan fylls i och maten är bra. Jag försöker vila benen men vill samtidigt få lite ordning här hemma. Jag har bara varit hemma och vänt under veckan, så dammtussarna har blivit i storleken av flodhästar. Jag ska alltså rasta snabeldraken och plocka undan lite. Å Martin har tagit fram kondomerna! Ja, alltså… minikondomer för fingrarna. Han ska nämligen trimma pälsbollen. Baileys ser ut som en nallebjörn och ser knappt något för luggen som ligger över ögonen. Så jag städar hus och Martin städar hund kan man väl säga. Igår hade vi en härlig dag vi poolen och idag gör vi nytta! Livet behöver avkoppling också  🙂

Imorrn är det måndag igen. Då ska jag se ut vinnaren i Sune- och Berttävlingen, ledsen att det tagit sån tid! Åsså blir det jobb för hela slanten, måste ju ta mej igenom allt pressmaterial från förra veckan. Lite är redan avklarat, men mycket ligger på hög. Åsså är det vägning… spännande värre…

Ha det bäst, så ses vi imorrn igen  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *