Mitt nya liv!

Mitt nya liv!

Från och med nu är jag alltså Lyxsambo och gör vad jag vill när jag vill! Detta innebär att vi numera kan leva som vi lärt under alla dessa 14 år på Viktväktarna. Då menar jag inte att vi ”fuskat” eller så, inte alls! Vi har för det mesta ätit som man ska, men inte på normala tider… våra middagar har intagits vid 22-tiden och det är ju inte riktigt vad vi rekommenderar. Från och med nu kan vi faktiskt äta middag på normal middagstid VARJE dag!

Så medan vi åt frukost idag fixade vi nästa veckas matsedel och det känns riktigt lyxigt att veta att kvällarna är våra och att vi kan äta middag vid 18-tiden precis som vi rekommenderar våra medlemmar att göra. Vi kan dessutom äta lunch vid 12 och sedan slippa stressa iväg till jobbet direkt efter. En sån enkel sak är alltså lyx för oss  🙂

Mitt nya liv innebär också att träningen ska få lite mer tid och bättre kvalitet. Maj har ju varit en katastrof både när det gäller stress och värk, de kan ju ha med varandra att göra kanske… Så nu ska även sömnen bli bättre när jag slipper att lägga mej nyäten sent på kvällen. Alltså kanske jag vaknar lite piggare vid 8-tiden på morgonen och då kan gå ut med Baileys direkt efter frukost en längre tur. Å med de lediga kvällarna kanske jag även kan ta en löptur med eller (helst) utan hund ute eller inne.

Men det viktigaste är ändå maten och sömnen, motionen kommer sist och är en bonus när allt annat funkar. Jag vill gå ner fem kilo men måste gå ner iaf tre och då är det maten som är avgörande. Nu måste jag få ordning på kilona innan det är dax för operationerna. Å eftersom jag inte vet om jag har värk eller inte, så är det viktigt att planera maten i förväg och att allt finns hemma. Jag vet ju inte ens när jag vaknar om jag kan klarar att handla och bära… så bra mat måste alltid finnas hemma!

Mitt nya liv innebär alltså att få ordning på kroppen, nå min målvikt och bli så stark som möjligt för att må så bra som möjligt. Planen är också att ha ordning hemma eftersom det blir mindre stress då och att sova så bra som möjligt för att orka med dagen på ett bra sätt. Sen har vi ju det där med skrattet. Men det är inget problem, sånt kommer naturligt hemma hos oss  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.