Mitt tidigare liv

Mitt tidigare liv

Jag vet inte hur många jobb ni haft tidigare eller hur många jobb ni har just nu… jag vet bara att jag haft en herrans massa olika jobb och aldrig tidigare haft endast En arbetgivare i taget.

Jag har jobbat som:
* kontorist på min fars företag
* barnskötare på dagis (en sommar bara tack o lov)
* vårdbiträde på långvården (två somrar)
* aktiehandläggare mm på Föreningsbanken
* smörgåsnissa på Etnografiska museets restaurang
* smörgåsnissa på nåt äldreboende…
* personlig assistent åt flera olika personer
* telefonist på Expressen
* kåsör och reporter på Södertäljeposten
* telefonist, kassör, festfixare mm på Sf Bio AB
* kassör, påklädare mm på Sandrews Teatrar (Oscars- och Vasateatern)
* marknadsundersökare på Ruab, Sifo och Intervjupoolen
* demontrastris i butiker
… jag har säkert glömt något…

Just nu är första gången som jag bara har en uppdragsgivare. Annars har jag haft sisådär 5-6 stycken i taget och det har varit helt ok och funkat bra. Lite knepigt bara när man ska deklarera… jag har dessutom haft eget företag nästa hela tiden. Skattemyndigheten älskar mej 🙂

Nångång på tidigt 90-tal var det helt hysteriskt. Då började jag klockan 10 på Oscarsteatern, gick därifrån 14.30 för att börja på SF kl 15.00, gick därifrån vid 21-tiden för att hinna till Expressens växel till 22.00. Jobbade till 03.00 och åkte hem och sov några timmar. Jag tjänade grova pengar och reste upp allt! Så höll det på några år och jag hade urkul!

Hmmm, undrar om det är dax att söka ett par extrajobb…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *