Nu har jag ätit för mycket igen…

Nu har jag ätit för mycket igen…

Efter att ha ätit alldeles för mycket mat igår sov jag halvtaskigt. Martins pappa fyllde år förra veckan, men valde att fira det igår eftersom Junior inte var hemma förra veckan. Så igår åkte hela gänget till Södertälje för att fira honom; Vännen & Jag, Senior & Junior, Baileys och mina föräldrar. Martins mamma hade lagat mat och då menar jag inte en lätt köttgryta lagom för 8 personer… NÄ! Då menar jag 27 olika bufféträtter som räcker till ett helt kompani!

Men gott var det och åt gjorde vi… när vi var proppmätta kom en gigantisk tårta fram också! Tårtan visade sej egentligen vara en supergod äppelkaka täckt med grädde och garnering. Jättegod! Men då var jag så mätt att jag knappt kunde få ner en smula till, så Martin och jag delade faktiskt på en bit. Han som annars brukar attackera allt ätbart höll sej på mattan riktigt bra. Jag behövde inte sparka honom på smabenet en enda gång, bara titta lite strängt på honom 🙂

Igår var det faktiskt min pappa som var värst, han tog om fyra gånger av maten och lyckades sen pressa ner den där tårta också som var uppskuren i REJÄLA bitar. Så det blev till att rulla hem igår och sen trilla i säng. Tur det är långt till Martins mamma fyller år…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *