Möblerna byter plats

Möblerna byter plats

Nu är Juniors rum nästan färdigt, Senior har lite kvar. Imorrn ska det ut annonser på en loftsäng, ett piano och ev. en hörnbokhylla. Jag har svarat på en annons där någon vill sälja en skänk/köpmandisk som jag vill ha. Får jag köpa den, har jag ingen aning om vad jag ska göra med pianot tills det säljs…
 
Imorrn ska vi köra grejer till soptippen… igen… jag gillar att åka dit. Det känns så bra att göra sej av med en massa skräp. Det som inte är skräp, men som vi ändå vill bli av med… körde vi till läkarmissionen idag. Imorrn ska vi också byta till vinterdäck på bilen och kolla lampor och sånt så den kan besiktas nästa vecka.
 
Vi ska börja röja i hallen också, så vi kan lägga om golvet och tapetsera där. I bästa fall kan det vara klart innan advent om vi sätter fart! Det hörs att jag är frisk igen va?  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *