Mona Sahlin – bra eller dåligt val?

Mona Sahlin – bra eller dåligt val?

Igår blev Sahlin vald till partiordförande för sossarna. Jag kunde inte skriva om det igår, eftersom bloggen bara funkar då och då. Vad tror jag då om Mona Sahlin som partiledare? Jag tror att det är ett smart drag att välja henne, men hon kommer inte få det lätt.
 
Det är fler än jag som drabbats av gubbarnas maktgalenskap och det kommer säkert Sahlin också få smaka på. Det har hon förmodligen redan fått göra flera gånger, men i hennes position lär hon få många fler manliga fiender. Vissa gubbar kör med så ful taktik att man mår illa. Det kan vara allt från att se åt ett annat håll när man begär ordet, till att missa att skicka ut handlingar till ett möte. Allt för att hålla oss tjejer borta.
 
Jag önskar Mona Sahlin lycka till, även om jag inte delar hennes partis åsikter. Trots allt behövs det fler kvinnor inom politiken, men det behövs också fler unga, invandrare, homosexuella, ensamstående mfl. Vi behöver helt enkelt FLER som engagerar sej!
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *