Mysko känsla…

Mysko känsla…

Idag skulle jag ha vaknat upp i min säng på Öland om allt hade varit som vanligt. Vi firar alltid påsken där och vårens första riktigt varma sol brukar lysa på oss. Men i år blir det annorlunda…

Eftersom killarna åker iväg till fjällen på måndag så hann vi inte vara där. Vi vill inte åka ner på torsdagkvällen för att sen åka hem redan på söndagen. Åker vi ner så är vi där länge! Man tar inte 100 mil (tor) i ett nafs, tycker jag. Så vi blir hemma istället. Även om det känns lite tråkigt så är det ok det med. Vi har ju hundra projekt att jobba med och vill gärna bli färdiga så fort vi kan.

Idag är det uteplatsen som ska göras färdig, så att vi kan premiärgrilla där imorrn. Det är en alltid lika skön känsla att få lägga mattorna på plats och dammsuga av dem. DÅ är det vår på riktigt! I bästa fall är benet så pass ok att jag kan ta årets första långpromenad. Men med tanke på att jag knappt varit utanför dörren sen mitten av januari, så kanske jag ska börja med korta promenader? Jaja, vi får se hur det blir.

Bara solen skiner är jag nöjd!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *