Köpt leksak

Köpt leksak

Idag var det bara halvdag, vilket innebar att vi åkte från jobbet vid 15-tiden istället för vid 20-tiden. Så skönt! Det innebar också att vi tog oss tiden att åka förbi Moraberg i Södertälje på vägen hem och shoppa loss lite. Vi hittade faktiskt tapeter som vi båda kunde tänka oss! Vid första försöket! Så det var bara att slå till direkt.

På Jula hade de kvar ångtvätten som vi försökte köpa i Kungens Kurva igår. Så det var bara att slå till där oockså! Å sen bar det av tvärs över vägen till K-Rauta för att köpa byggtimmer till jordgubbslandet. Allt som vi skulle ha fanns och med bilen full med saker åkte vi nöjda hemåt. Vi blev sisådär 2500 pengar fattigare, men detta var en planerad utgift och då är det ok.

Väl hemma var Martin bara tvungen att testa ångtvätten direkt. Sen lattjade han med den på både fönster och väggar i flera timmar. Jag satte honom att tvätta insidan på alltanen och det blev jättefint! Skiten bara rinner av. Utan minsta gnuggande, kemikalie eller rengöringsmedel, så miljövänligt är det också. Me like!

Medan han ångade bort skit, städade jag inne på alltan och lite utanför. Imorrn ska vi nog kunna lägga ut mattorna där och ställa iordning möblerna – sen blir det grillpremiär! På lördag har vi en lång arbetslista som hela familjen får hjälpas åt med. Då ska buskar flyttas, gräsmattor jämnas till, jordgubbsland flyttas och en massa annat. Förmodligen skulle man nog byta däck på bilen också… Alla kommer att ha något att göra och blir det inte bra väder ute kan vi alltid riva tapeter inne. Det finns att göra…

Den som vill får gärna komma hit och hjälpa till!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *