Några dagar i Torsås

Några dagar i Torsås

Efter Västervik var det meningen att vi skulle rulla vidare till en camping i Kristianopel. Men det blev inte så…

Efter helgen var det meningen att Martin och jag skulle jobba ett par dagar. Så vi hade siktat in oss på Kristianopel, men inte bokat något. När vi jobbar vill vi helst ha tillgång till el eftersom datorerna drar en del och det är skönt att ha fläkten på när man sitter stilla en hel dag.

Men så hörde en ny bekant av sej och erbjöd oss plats hemma hos honom i Torsås. Vi avböjde med förklaring att vi tyckte det var oschysst att vara tråkiga och stå och jobba hos folk man inte känner. Å fick till svar: ”ni är välkomna att vara tråkiga här, då kan jag också vara det”. Så skön människa, så vi tackade ja och åkte dit.

Peter, som vi bodde hos, skulle också på husbilsträffen så det var jätteroligt att lära känna iaf en person (hela hans familj faktisk) innan träffen. Så otroligt härliga och inbjudande människor! Vi blev faktiskt kvar i två dagar där.

Peter är supernoga med sin husbil och fick nog en mindre hjärtinfarkt när han såg hur skitig Peppe var. Så efter jobbet på tisdagen blev det husbilstvätt minsann. Snart sken Peppe som en sol och såg ut som ny. Peter tyckte inte att det passade sej att komma på träff med smutsig bil och det hade han ju rätt i såklart 🙂

Efter två härliga dagar i Torsås, med gemensamma middagar och massor med skratt, styrde vi ner mot Österlen och Skåne, men bara över dagen för att bla träffa Karl Fredrik och Petter. Men det ska jag berätta om i ett annat inlägg som kommer inom kort.

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

5 svar på ”Några dagar i Torsås

  1. Oh vad juste av honom att ni fick stå på hans uppfart trots att ni skulle jobba mestadel. Men ni fick ju gemensamma middagar i alla fall och övertalan på att ha en ren Peppe med =D

  2. Så snällt av honom att ni fick står hos honom. Campingmänniskor är oftas väldigt inbjudande, tycker jag. Oh en träff med Karl-Fredrik och Petter, det skulle min yngste son älskat. Får nog försöka åka dit en dag med min son. Han bara älskar Karl-Fredriks fluff, fluff, fluff.
    Kram

  3. Ha ha Torsås och Gullabo brukade förr i alla fall ha stora marknader minns jag. Annars så hade jag en vän som körde cross med min dåvarande kille som bodde i de krokarna. Ha det trevligt längs vägarna

  4. Härligt att kunna åka till någon och få vara tråkig. Ha ha…
    Annars måste man alltid vara social och umgås, men skönt att ni kunde jobba och dessutom fixa biltvätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *