Nämen! Blev det vinter i år med!!!

Nämen! Blev det vinter i år med!!!

Vintern har kommit och kaoset med den… I morse var det inte plogat nånstans, inte ens motorvägen… bussar var inställda, pendeltågen försenade… som vanligt alltså. Jag kan inte fatta hur lokaltrafiken kan vara lika oförberedd varje år.
 
Jag, Senior och Baileys skottade av utanför oss. Vi har en bra snöslunga, så det går fort. Jag såg hur granntanten kämpade med sin uppfart och gick över till henne och frågade om hon ville ha hjälp. Det ville hon och var sååå tacksam för att slippa skotta allt själv. Det var ca 20 cm snö och runt nollan, så det var tungt!
 
När jag ändå höll på tog jag ytterligare en granne, som är bortrest och sen lite utanför oss på gatan – så att jag skulle kunna ställa bilen där. När jag var färdig var jag snöig och blöt från topp till tå, men det var inte mycket att göra nåt åt. Jag skulle ju till jobbet och hade inte tid att byta. På väg till Södertälje gick det iaf bra, lite långsamt – men inga olyckor… just då iaf…
 
På jobbet kände jag mej som en praoelev ungefär. Vi har nytt program och nya priser på nästan allt. Så första klassen var ett totalkaos med mängder av folk. Men kassan stämde på öret, konstigt nog. Åt lunch med bästa kompisen från Gnesta, pizza… passar nån som jobbar på viktväktarna va?  😉
 
Körde och skulle hämta killarna hos mormor efter jobbet, men fick bara med mej Baileys hem. Killarna ville vara kvar och busa i snön, mormor har naturtomt och backar. De två tonåringarna blev som 4-5 år igen och hade hur kul som helst. Så jag fick åka hem själv.
 
Men det var helt ok. Baileys och jag tog en promenad i snön, han lekte och jag bara njöt av tystnaden. En kopp te och en tidning i soffan och nu kan jag lägga mej skapligt och slippa bli väckt av nån annan än mej själv, möjligtvis av Baileys då – men han sover nästan alltid längre än jag.
 
Så… go´natt då!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.