Nära nu…

Nära nu…

Då är helgen över och hantverkarna är på plats igen. Golvläggaren är redan färdig med sitt, så nu har jag min plastbunker. Med det menas alltså att jag har ett helt tätt badrum, utan sprucket klinkersgolv eller fukt och mögel. Det här är så tätt och säkert som det bara kan bli!

För en liten stund sedan kom rörmokaren, en hel timme tidigare än förväntat. Å han har redan satt igång med sitt. Så ikväll har vi nog en toa och iaf ett bad installerat. Så imorrn eller kanske redan ikväll kan jag ta ett bad HEMMA igen  🙂

Helgen gick åt till att jaga spegelskåp och ett nytt badkar. Spegelskåpet fick vi tag i, men badkaret får bli senare. Det är inte akut, även om det är enklare att sätta in ett nu när badrummet är tomt. I övrigt har vi försökt att ta det lugnt och slappa i soffan så mycket som möjligt. Det är jobbigt att ha hantverkare runt sej hela tiden.

Imorrn är alltså hela byggprojektet helt klart! Så förmiddagen har jag ägnat åt att städa av plastbunkern ordentligt och när jag ändå hade golvmoppen framme tog jag resten av huset också. Där jag kom åt alltså… hela vardagsrummet är fullt med badrumsgrejer. Men fönster och golv i badrummet är nu rena och grejerna kan börja ställas på plats igen.

När allt är borta från vardagsrummet ska resten av huset storstädas. Det blir nästa helgs projekt. Nu i veckan hinner vi inte särskilt mycket. Imorrn stänger vi Viktväktarna i Tullinge och på onsdag ska alla grejer hämtas och hyran betalas. Det ska förberedas för öppningen i Haninge. Jag ska göra en massa nya skyltar och ta hand om beställda grejer. Vi får allt hem från början, så garaget kommer bli proppfullt.

Men jag mår himla bra! Jag hade gått ner 0,7 kilo vid dagens vägning, bara en sån sak  🙂 Åsså har ytterligare en person sagt ja till att vara med på skytteklubbens invigning; nämligen Hasse Aro! Jag skulle haft möte med Mc Donalds idag, som ska bjuda på mat på invigningen – men han jag skulle träffa blev sjuk.

En helt ok början på dagen alltså. Hoppas det fortsätter så  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *