Äntligen dusch!

Äntligen dusch!

Badrummet är inte helt färdigt, men tillräckligt färdigt för att kunna duscha! Det räcker långt för mej  🙂

Jag var uppe redan 6.45 och rörmokaren kom ganska precis 7. Han och hans lärling (som visade sej vara son till en av mina klasskompisar…) körde igång och jobbade som djur tills de var färdiga sisådär 3,5 timma senare. Självklart strulade i princip varenda grej; väggarna är lite ojämna så duschen blir inte helt tät, lådorna på kommoden gick inte att ta bort helt, så vi fick ringa supporten och lite annat smått och gott. Men nu sitter iaf grejerna där och efter en lättare avtorkning kastande jag mej in i duschen. Nu är jag fräsch som en nyponros och doftar som en nyfödd  🙂

Guuuuud så skönt det va! Å visst läcker det ut lite i ett av hörnen, men det får va så. Vi får lära oss att torka av när vi duschat helt enkelt, svårare än så är det inte. Skulle det vara något annat problem så är det bara att ringa rörmokaren så kommer han också fixar tills allt stämmer.

Så idag har vi resten av dagen fria från hantverkare och kan börja torka av och lägga in grejer. Imorrn kommer elektrikern och fixa fläkt, monterar spegelskåpet och termostaten till värmegolvet. På torsdag kommer snickarna och sätter lister, dörrfoder, krokar mm. Sen är det helt klart!

Så nu kan vi börja koncentrera oss på lite annat. Ikväll stänger vi klassen i Tullinge, det känns lite vemodigt. Men men, kommer det inte tillräckligt med folk och man vet att det finns större potential på annat ställe… ja, då är det plånboken som får avgöra. Så ikväll går flyttlasset.

Det ska bli riktigt skönt med lite ledigt i helgen, dessutom långledigt! Fredag – tisdag, hela 5 dagar! det var länge sen. Å kul ska vi ha, med Ålandstripp och annat skoj. Plus en hel del städning, besök på sopen osv. Det kommer bli en riktigt bra helg  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *