Nästan alla julgrejer på plats!

Nästan alla julgrejer på plats!

Skickade ner Senior i källaren för att plocka upp alla julgrejer. En timme senare var allt uppe, jag har mååååånga tomtar  😉
 
Vi har plockat fram varenda liten julpryl, jag skulle nämligen kolla igenom allt och rensa ur. Så det blev väl en sisådär 10-15 kassar med grejer.
 
Jag jobbade på eftermiddagen, men när jag kom hem strax efter 19 satte vi igång. Varenda kasse har minituöst kollats igenom och grejen har antingen ställts på plats eller gått i högen för ge bort/sälja. Den högen blev inte så stor… jag har iofs en kartong kvar att kolla igenom, men ändå… hoppet att få rensa ur ordenligt är ute. Jag kan bara inte göra mej av med många av mina tomtar…
 
Nu är iaf huset snart julpyntat från golv till tak. Ljusstakarna är på plats i alla fönster. Vi pyntar nästan bara nedervåningen och där finns det alltid massor! Imorrn ska jag sätta upp lite nya ljusslingor både inne och ute. Stora ljustomten (ca 1,20 m hög) ska ut i trädgården och en stor lysande snöflinga ska sättas upp ute.
 
På söndag ska vi sitta där och bara tindra med ögonen  😉
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *