Nåt är fel…

Nåt är fel…

Baileys brukar vara världens gladaste, busigaste och keligaste hund. Men just nu är han så himla mysko…

Igår spydda han plötsligt och sen vinglade han och trillade ihop. Jag gick och la mej med honom en stund och sen var han i stort sett som vanligt med den skillnaden att han drog sej undan. Tidigare på dagen hade han smitit från tomten för första gången sedan han var liten och det försökte han sedan göra resten av dagen. Han gick hela tiden till samma ställe i häcken och försökte ta sej ut där. När jag hämtade honom nafsade han och försökte bita mej. Till slut fick vi hålla honom inne.

Igår kväll var han som han brukar på kvällspromenaden, men när vi skulle lägga oss var han orolig. Han gick mellan sovrum och vardagsrum massor med gånger, han kunde inte koppla av. Han brukar alltid sova hos mej, men nu la han sej mitt på golvet i vardagsrummet och försökte bita mej när jag skulle flytta på honom. När Martin tog tag i honom försöker han inte att bita.

Under natten kom han iaf och la sej hos mej som han brukar och på morgonen var han som vanligt. Även förmiddagspromenaden var som vanligt, även om han inte var riktigt lika kelig som han brukar vara på morgonkvisten. Så fort vi lät honom gå ut i trädgården tog han sej till stället i häcken igen och försökte sticka. Så nu har vi satt upp stängsel där och han blev riktigt sur över det. Han la sej där han brukar smita och bara surade och vägrade komma när man lockade på honom. Så han fick vara inne större delen av dagen idag med. När han gick ut för att kissa gick han direkt in igen, han som älskar att vara ute. Även grannens hundar drar sej till den här platsen, så frågan är vad som finns där.

Idag har han inte spytt, men han lägger sej bakom våra sängar och kommer inte när man ropar på honom. Han vill inte leka eller mysa, iaf inte med mej – Martin har myst lite med honom. Men han äter och dricker som vanligt. Så nu går funderingarna… kan han ha slickat på en groda? Har han fått i sej myrr eller nåt annat? Ger det såna reaktioner? Frågan är vad som finns ute i naturen som ger kräkning, yrsel och allmänt slöhetstillstånd? Vet ni? Hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.