Relationer…

Relationer…

Då är vårt lilla hus fullt! Eller lilla och lilla… vi har ett hus på 130 kvm med 4 sovrum, ett matrum, ett vardagsrum, kök och två toaletter. Vi får plats kan man väl säga…

Nu är det alltså vi fyra här plus mina föräldrar och det kan vara lite knepigt ibland. Som ni vet så gör Martin och jag ALLT för att gå ner i vikt. Vi har hittills inte haft minsta godsak hemma, i kylskåpet har det enbart funnits bra mat och vi har våra bestämda mat-, sov- och motionstider – så vi följer till punkt och pricka. Numera finns det salta kex, skorpor, godis, vin, massor av rester i kylen och en mängd andra saker som vi inte äter just nu och som vi inte vill ska finnas där. Jag blir suktad och faller lätt för frestelsen, så är det bara. Det får inte finnas i min närhet!

Vår sömn är en viktig del i viktminskningen och vi lägger oss vanligtvis vid 22-23 och sover tills vi vaknar av oss själva. Min pappa vaknar vid 7 och sätter igång både radio och tv… men då stänger vi dörren, så i morse kunde vi sova till 8.30. Igår var det värre, då hade jag sovit illa under natten och missade den där lilla detaljen med att stänga dörren.

Så det är lite knepigt när man ska samsas, inte om utrymmet utan när det gäller maten mest. Ikväll ska vi äta kräftor med min kusin och hennes man och då tycker vi att det räcker med kräftor, sallad, nån sås och bröd. Min mamma tycker att det ska finnas pajer och lite annat smått och gott, så att alla ”blir mätta”.

Så här är vi en lätt mysko samling människor; Senior som hellre jobbar på pensionatet än är sommarledig, Junior som bor i gymmet, Martin som försöker förbereda sej för skolan genom att plugga lite i förväg, min pappa som bygger en altan med bara en fungerande hand, min mamma som har jordens huvudvärk och väntar på operation osså jag… som bara vill vila inför hösten och gå ner i vikt. Ni hör ju själva, vilket gäng!

Men vi trivs faktiskt helt ok tillsammans, även om det ibland blir en del motsättningar. Tanken har funnits på en gäststuga eller nåt liknande, men det har inte blivit nåt av den tanken. Vi är bara här 3-4 veckor om året och samtidigt kanske 6-7 dagar, så det får väl vara så här ett tag till. Man ska väl vara glad att man har en gemenskap, det är det inte alla som har  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *