Nattorgier

Nattorgier

Mina grannar tycker nog inte om mej just nu, det lät lixom lite för mycket från mitt hus inatt…
 
När man har en valp i huset får man räkna med att få sin nattsömn störd ibland. Det händer inte varje natt, men inatt vräkte sej Baileys ner för trappen i 180 och kastade sej på ytterdörren. Uppenbarligen ville han gå ut och det var brådis!
 
Det fattade även jag i mitt sömndrucka tillstånd. Så det var bara att dra på sej glasögon och morgonrock och springa efter. Jag öppnade dörren och han sprang ut, tack o lov att man bor i hus!!! När han kissat sina 27 liter såg han något som han inte tyckte om och började tokskälla! Det spelade ingen roll vad jag sa, han skällde mörkt och argt och ville inte sluta. Det blev till att ta hunden under armen och gå in, tur man har en liten hund!
 
Men slutade han inne tror ni? Nej då!!! Han slutade inte förrän båda killarna hotade att skära kulorna av honom… Senior var riktigt förbannad, han har inget vidare morgonhumör den pojken. Vaddå? Klockan var ju faktiskt 3.30 och jag förstod senare att det måste vara tidningsbudet han skällde på.
 
Så egentligen var han ju duktig. Han ska ju säga till när det kommer objudna gäster inpå knuten, han ska ju vakta och varna oss. Så vem är jag att be honom vara tyst och somna om? Nu får vi bara se om vi får bo kvar…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *