Ni bestämmer!

Ni bestämmer!

klicka på bilden så blir den större

Nu har jag lite problem och ni ska få hjälpa mej att lösa det.

På lördag ska jag på Mammabloggkryssning tillsammans med 50-60 andra ”tjejer”. Ungefär samma grej som jag var på i våras, men då var det på Kolmårdens Vildmarkshotell. Som vanligt är det klädproblem… jag har massor med klänningar, men det är mest typ galaklänningar som skulle kunna bäras på vilken nobelfest som helst. Men när jag började kolla på klänningar som passar till en kryssning så hittade jag bara en, alla andra var lixom lite för stora… Å den där enda klänningen är svart, hur kul är det då när det faktiskt fortfarande är lite sommar kvar?

Så jag satt mej i fredagskväll och kollade klänningar på Tradera och i söndagskväll hade jag vunnit sju stycken. Tre var helt nya med lapparna kvar, två var bara provade och de andra två stod det inte så mycket om. De kostade allt från 12-81 kr, med porto blev det ett snittpris på 78 kr per klänning. Helt ok tycker jag!

Nu har jag provat några av dem och valt ut tre som jag gillar bäst. Så här ovan ser ni en bild av de tre klänningarna plus den svarta som jag redan hade hemma. Nu är det upp till er att rösta fram vilken jag ska ha på lördagkväll. Det är även omröstning på Instagram och Facebook, så vi får väl se hur det blir när alla röster slås ihop.

Så kom igen nu! Vilken klänning tycker ni att jag ska ha? RÖSTA!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *