Nu har alla debatter börjat

Nu har alla debatter börjat

Göran Hägglund har hållit sitt inledningsanförande, där han tog upp det mesta om var vi står i både små och stora frågor. Självklart blev det stor applåd när han talat klart. Han var somrigt klädd i rosa skjorta och ljusgrön slips.
 
Just nu ringlar sej kön runt hela kongressalen. Varför det är kö? Jo, man måste lämna in ett litet kort med önskan om att få komma upp i talarstolen i de olika frågorna. Jag ska upp i fem olika ärenden, men slapp stå i kön. Det kör vår ombudsman.
 
Kongresshallen är liten och det är jättevarmt härinne. Jag sitter nästan högst upp, där är nämligen stockholmsbänken. Om ni tittar på svt23, så sitter jag till höger om kameran. Ganska precis mitt emot scenen.
 
Just nu debtteras vår ideologi. Där tänker jag inte säga något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *