Nu har jag också den bilden!

Nu har jag också den bilden!

Jag har inte längre någon bucketlist för platser eller länder jag vill besöka, däremot har jag en för bilder jag vill ta. Nu kan jag bocka av en till 🙂

Ni har säkert också sett bilden med den färgglada huslängan på västkusten. Det var det enda jag visste; att bilden var tagen på västkusten. Inte exakt var. Den lockade och pockade, jag vill ha exakt den bilden i min kamera!

Vi skulle ju till västkusten, så chansen fanns. Frågan vara bara var sjutton bilden var tagen och hur jag skulle hitta husen. Jag googlade på bilder, men fick inte veta mer än det jag redan visste; västkusten…

Så kom vi till Smögen. På ställplatsen började vi prata med våra grannar som varit där flera gånger. Jag frågade om husen och de sa att jodå, nere i hamnen fanns de. Tjoho vi var på rätt spår!

Vi gick ner till den omtalade hamnen och Smögenbryggan, men hittade inte det vi sökte. Jaja, det var väl inte här ändå… vädret var helt perfekt, vi strövade runt och bestämde oss för att gå bryggan hela vägen till slutet. Å där!!! Efter ett hörn och där bryggan tar slut, där fanns de! Yes!

Om ni undrar hur många bilder man kan ta på några hus så är svaret: massor! Vi gick runt, hittade nya vinklar, framifrån, uppifrån. När det inte gick att hitta fler varianter gick vi därifrån. Mycket nöjda!

Martin hade inte riktigt fattat vad jag var ute efter förrän vi stod där. Då blev han lika taggad som jag. Kanske ännu värre 🙂

Så nu har jag ytterligare en önskebild. Den är i gott sällskap av en valfena, giraffer, lejon och en massa andra bilder som jag drömt om och fångat. Det kanske låter konstigt att samla på bilder, men det är ju även ett sätt att samla på minnen.

Hur ser er bucketlist ut? Har ni något ni drömmer om?


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

13 svar på ”Nu har jag också den bilden!

  1. Jag vill nog se olika ställen och har en dröm om Afrikas djurliv, och om Japan.. Ja de där färggranna sjöbodarna är otroligt fina

  2. Wow vilka bilder på djuren!
    Funderar på om jag har en bild på husen… Har inte varit i Smögen sedan vi fick mobiler med kamera, utan det är isf taget med en digitalkamera någon gång. Vi var ofta i Smögen med båten innan barnen.

  3. Här samlas det också på specifika bilder från diverse ställen, sedan är det nog olika vilket tema man vill ha men snygga bilder får man inte nog av..fin bild du tog på en bra plats

  4. De där är så fina och charmen på den platsen är total. När jag var barn tror jag minsann att alla var röda för då var jag ofta där. Nu var det ett tag sedan. Men en liknande bild som din fick jag på min dotter då hon var där förra veckan med sina girls.

  5. Smögen där har jag varit massor av ggr och har många bilder just från de färgglada husen där. Smögenbryggan och det området där är jättetrevligt och fint att besöka

  6. Pingback: Härliga Smögen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *