Nu kan jag berätta!

Nu kan jag berätta!

Nu har allt gått i lås, så nu kan jag berätta vad som hänt…
 
Vännen går ju en utbildning som elevassistent och ska ha praktik under vårterminen. Eftersom han jobbar samtidigt som han pluggar på distans, var det lite knepigt att få till den där praktiken. Så jag föreslog att han skulle höra med Seniors skola, där vi känner rektorn och träffar alla när vi har VV där på måndagarna. Då skulle han dessutom kunna ha ett öga på Senior…
 
Igår blev det klart! Vännen ska gå som elevassisten i killarnas skola 2 dagar i veckan och specifikt ha hand om Senior! I minst 12 veckor kommer jag slippa 10-20 sms per dag, mängder med telefonsamtal och tjafs. Han kan göra saker färdiga i skolan, vi kommer slippa sitta här hemma på helger och lov! Det ska bli såååå skönt!!!
 
Så nu ser vi alla fram emot vecka 3, då praktiken börjar och jag kan få ro på dagarna när Senior är i skolan  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *