Nu vet jag!

Nu vet jag!

Det är nu två veckor sedan jag lämnade mina uppdrag som ordförande inom Astma och Allergi och även Politiken. Från partiet är det många som hört av sej, frågat hur det är med mej och varit allmänt deltagande. Från föreningen TVÅ… det säger väl att jag gjort rätt iaf i det fallet?

Eftersom ingen hört av sej till mej för att tala om vad som händer nu och jag inte vet ett smack om något( och inte tänker ta reda på det heller), så har jag beslutat mej för följande: Jag ska ta en flyttkartong och lägga i ALLT material jag har här hemma. Det är MASSOR och kommer ge mej halva garaget tillbaka. Nästa gång Martin jobbar i stan får han ta med sej kartongen och slänga in den på förbundets kansli. Så är iaf jag av med den!

På så sätt får jag ett ordentligt avslut som jag själv valt och mer utrymme. Jag slipper irritera mej över reklammaterial som ligger överallt och påminnas om ett uppdrag som jag faktiskt värderat väldigt högt. Jag försöker tänka på det jag åstadkommit istf det bristande förtroendet som jag nu utsattes för. Jag har dubblat medlemsantalet, fixat ett medlemsblad, sett till att vi haft representation i tre kommuner och en massa annat. Jag har varit en helt ok ordförande faktiskt, andra får säga vad de vill!

Så detta får bli dagens ”mission”! Ska tömma de två kartongerna som loppisprylarna nu finns i, en hel del ska till second hand. Sedan ska jag fylla den ena kartonger med papper, banderoller och annat material. Detta ställs sedan snyggt och prydligt i garaget tills Martin kan ta hand om det. Men först blir det frukost, ett bad, hänga en tvätt, slänga i en ny och fixa lunch. Kl 16 är det jobb igen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *