Numera MIN egen kväll :-)

Numera MIN egen kväll :-)

På onsdagar har jag numera min alldeles egna kväll. Hela dagen är i princip min egen, men just kvällen hade jag tänkt göra något speciellt för mej själv i fortsättningen.
 
Herrarna i familjen är på buggkurs, de åker vid 18.40 och kommer hem ett par timmar senare. Så kommer det vara i minst 7 veckor framåt, sen hoppas jag att de även tänker gå fortsättningskursen  🙂
 
Så ikväll hade jag tänkt ta ett glas vin, lägga mej i badet och läsa. Har varit ute med Baileys nu, så jag kan vara säker på att han inte börjar gnälla mitt i badet. Enda problemet just nu är om jag ska läsa en veckotidning eller grotta ner mej i en ny bok (som jag förståss köpt på Tradera!). Det är alltså Allas mot 10.31 på morgonen i Khao Lak. Hmmm, vilken ska det bli tro??? Beror ju lixom på vilket humör jag är på…
 
Tror jag börjar med en Allas, så får vi se sen!
Gör er en fin kväll!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *