Ny resa och snöstorm

Ny resa och snöstorm

På söndagen kom vi hem från Tallinn och redan på måndagen drog vi iväg igen. Snöstormen krånglade till det lite…

Ska vi med flyget riktigt tidigt, måste vi åka till stan eller Arlanda dagen innan avresa, eftersom pendeltågen börjar gå för sent. Den här gången gick flyget redan kl 7 så vi valde att bo på Scandic Grand Central. Nära och bra till Arlanda Express.

Vi kom hem från Tallinn, skottade, packade om, sov, skottade, jobbade, skottade och tog oss till stan. Inte jätteenkelt när det kommit 60 cm snö på bara något dygn. Pendeltågen har en tendens att gå lite som de vill vid snöfall… oftast inte alls… Därför åkte vi i goood tid.

Vi checkade bara in lite snabbt och tog oss sedan till St Eriksplan och restaurangen Portal där Martin fick presentkort i julklapp från sitt jobb förra året. Vi pulsade genom snön, det var nästan tomt ute. Kallt och blött, för nu var det plusgrader. Där inne var varmt och skönt och maten jättegod!

Väl tillbaka på hotellet var det gonatt direkt. Klockan ringde strax efter 4 och vid 5 satt vi på tåget till Arlanda med hotellets frukostpåse i knät. Väl framme på Arlanda gick incheckningen smidigt och snart hittade vi våra resekompisar för veckan. Några timmar senare landade vi i ett soligt Larnaca och dryga 20 härliga grader. Sååå skönt!

Dax för nästa äventyr!

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

10 svar på ”Ny resa och snöstorm

  1. Jag har varit i Tallinn en gång för länge sen 🙂 Bodde i Norrköping på den tiden 🙂 riktigt fint där 😀

    Njut nu till fullo 🙂 ska ni fira jul där eller firar i hemma i Sverige? Kramar

    1. Mycket handlar ju om att vi har både mer människor och fler bilar här och att flera miljoner åker med kollektivtrafiken. Funkar inte den så rasar allt. Sen finns det ingenstans att göra av snön som skottas heller.

  2. Ohh det lät kallt och lite smått kaotiskt. Samt att det lätt gärna blir sådär, tycker vi i Sverige har bättre förberedelser då det kommer mycket snö, vi är mer vana. Så bra att det var varmt och gött på hotellet med god mat,

  3. Snön är vacker och gör det ljusare ute men det ställer även till i trafiken. Skönt att ni ändå kom iväg och var på plats. Hotellfrukost är ju så gott ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *