Ny vecka… igen!

Ny vecka… igen!

Tycker tiden går så vansinnigt fort just nu, på både gott och ont…

Vi jobbar fortfarande månd-torsd och är borta mellan 15-21 ungefär varje dag. Sen har vi ledigt och helg i hela tre dagar. Imorrn slutar Senior sitt första år i gymnasiet, som gått över förväntan. Tänk att han knappt haft något strul alls och kunnat klara sej själv hela året. Han trivs toppenbra både i skolan och med sin klass. Junior går halvdagar hela veckan och slutar på fredag. Han har fortfarande huvudvärk och är hemma när han behöver. Man har kollat allt utom det neurologiska (väntar på tid) och allt är ok… ändå finns värken kvar. Jag hoppas det är stress och att den försvinner nästa vecka. Till helgen har vi simtävlingar och då hinner han inte tänka på det så mycket.

Så den här veckan går mest ut på att jobba och gå på skolavslutningar. Grannens tjej tar studenten idag, så jag ska gå över med en blomma. Junior ska på bal imorrn för niorna. Igentligen skulle killarna varit i Berwaldhallen och tagit emot stipendium imorrn, men vi hoppar över de och får besked med posten istället.

Allt är alltså ganska bra! Vi börjar komma ikapp med städningen, grejer säljs som smör på Tradera, vi har en helt ok ekonomi, hela familjen är harmonisk och mår bra tillsammans. Det känns väldigt bra alltså! Det är sommar och även om vi inte har semester på länge, så gör det inget. Vår tid kommer!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *