Ont i fötterna

Ont i fötterna

Hemma! Har varit igång i ett sedan jag åkte i morse. Först var det utrikesministern som skulle tas emot och tackas av. Sen var det en lunch för ett större sällskap och allt, precis allt, strulade. Maten kom försent, Cateringfirma strulade, maten var inte upplagd, så det fick vi fixa snabbt som attan när gästerna redan var på plats.
 
Mitt i allt skulle ett bud iväg med DHL, som vägrade att ta materialet vi skulle buda… och en massa annat.
 
Men jag skötte det jag skulle och fick träffa min lilla VD igen. Alltid lika kul att träffa alla där. Nu får vi se när nästa gång blir. NU har kag så ont i fötterna, har knappt suttit på hela dagen. Å det var länge sen jag gick i högklackat en hel dag.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *