Oplanerad helg :-)

Oplanerad helg :-)

Så är det fredag igen och vi är som vanligt lediga. Eller ja… jo… halva fredagen brukar gå åt till jobb. Då ska veckobrevet skrivas och skickas, bokföring ska göras, varor ska beställas och lite sånt. Men vi gör det hemma och i vår takt.

Den här helgen är ett oskrivet blad. Det var iofs förra helgen också och ändå lyckades vi göra massor… det är ju inte varje dag man får tid att rensa och fixa i alla garderober. Så vi ska nog lyckas fylla tiden även denna helg  🙂

Idag är det som sagt lite efterarbete från arbetsveckan, det ska handlas, tvättas och städas lite. Vi ska få veckans dos av sushi och träffa en kollega. Killarna ska börja plocka ihop sina grejer för några dagar i Åre. Jag skulle gärna se att de röjde i sina rum innan de åker så att jag kan torka golven när de åkt.

I övrigt ska vi bara ta det lugnt. Martin har bett om en HELT ledig helg, jag har sagt kanske… Men lite ledigt blir det eftersom jag själv börjat läsa en bok och då är jag svår att stoppa. Jag sträckläser gärna böcker och har svårt att lägga dem ifrån mej. Därför börjar jag nästan aldrig läsa annat än på semestern, då jag har gott om tid. Men en eftermiddag på soffan kanske skulle göra oss bägge gott? När huset är städat… kanske…?

Hur som helst är helgen här efter en bra arbetsvecka. Det är inte lika kallt ute idag, så det mesta är faktiskt riktigt bra  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *