Ordning på lacken

Ordning på lacken

Jag har en låda med nagellack. En ganska stor låda faktiskt. Varje söndag fixar jag naglarna och rotar i den där lådan efter veckans färg. Med så många nagellack är det svårt att se vad som finns.

Martin brukar vara den som väljer färg åt mej. Igår tog jag fram en ännu större låda och började flytta över lacken. Då tittade han på mej och undrar om vi inte skulle sätta upp en hylla istället. Så jag tydligare kunde se vilka färger som finns. Det lät väl klokt, tyckte jag. Några minuter senare satt det en hylla på lilla toaletten. Jag ställde upp nagellacken, men hyllan rymde ju inte alla… 
Martin sa direkt att vi skulle sätta upp en hylla till. Jag tvekade. Antalet flaskor var lite sjukt tyckte jag… Frågan var nu om jag skulle rensa ur eller ha en hylla till? Men det går ju inte att rensa bort fina nagellack!!! Så det blev en hylla till 🙂
Men jag slängde faktiskt 4 och rensade ut 8 som jag kan ge bort. Alla andra står fint på hyllorna nu och jag har erbjudit mina vänner att komma hit och fixa sina naglar när de vill! 

Självjkart fixade jag mina naglar idag, det är ju söndag! Veckan går i blodrött! Måste ju vara fin när jag ska till kiropraktorn och tandläkaren. Dessutom matchar det min fina ring  🙂

Det är helt otroligt att jag har lyckats städa hela trädgården och till och med trasslat ut och satt upp ljusslingor, utan att naglar gått av. Nu är trädgården vinterfixad och jag kommer inte att göra något mer där förrän till våren igen. Så nu kanske jag får ha långa naglar ett tag igen.

Skulle jag gilla nagellack? Liiiite kanske…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *