Otroligt trevligt på jobbet nu ;-)

Otroligt trevligt på jobbet nu ;-)

Man har inga direkta problem med att gå till jobbet just nu. Vännen kom hit efter lunch, Baileys mådde så bra att vi tog honom på en lång promenad. När vi kom hem igen var det dax att åka till jobbet, den här gången Kungsholmen.
 
Mitt i första lektionen blir jag bara sååå trött! Nästan så jag inte orkar att hålla upp ögonen. Å då är jag ytterst medveten om att jag ska få ihop en kassarapport och sen ha ytterligare en klass. M fick göra det mesta mellan klasserna… men det förstod ni säkert redan. Han fyllde på och slängde skräp osv, jag bara satt och ojjade mej. Men jag skyller på honom; är han inte här sent så pratar vi halva nätterna på msn.
 
På nåt myskos vis tog vi oss iaf genom kvällen och kunde åka hem, även det tillsammans. Vi fastnade framför tvn med barnen och när de gick och la sej satt vi kvar och ”pratade”. Nu har han åkt hem till sitt, han jobbar tidigt imorrn – jag kommer dit först till andra klassen. Nu ska jag sova och det längtar jag verkligen efter!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.