Överraskning :-)

Överraskning :-)

Nu kan jag säga det; vi är hemma i Tumba igen!

Junior ville överraska Mandisen med att komma hem en dag tidigare än tänkt och det var ändå dåligt väder, så vi lämnade Öland igår på förmiddagen. Bakom oss lämnade vi en vinkande Senior, som ska vara kvar några dagar till.

Hemresan gick smidigt, vi var hemma på 5,5 timme ungefär. Så vid 15.20 körde vi in på vår garageuppfart, lastade ur, åkte och handlade och åt middag hos mamma. Sen började jakten…

Vi visste att Mandisen skulle åka och bowla och sen gå på bio. Hennes mamma skvallrade hela tiden till oss  🙂 Men bowlingen kom igång sent, så då blev inte bion förrän efter 21… så Junior fick ge upp jakten. Imorse vaknade han istället tidigt, åkte hem till Mandisen och väckte henne. Jag har inte hört något, men tror att hon blev ganska glad  🙂

Så nu är vi alltså hemma igen och vardagen är snart här igen. Idag ska vi njuta av den sista lediga semesterdagen, men det blir ändå lite jobb. Vi skickar vårt veckobrev till våra medlemmar varje fredag, oavsett ledighet, julafton eller sjukdom. Sen ska vi göra lite ärenden i centrum, ta en promenad och lite annat. Det blir nog en stund med vår ljudbok i solen också, nu lyssnar vi på Livet Delux. Den är helt ok.

Åsså blire SUSHI! Vi äter nog lunch på vårt sushiställe tillsammans med Mandisens familj idag. Alltid gott och i deras sällskap alltid trevligt. Så det blir nog en bra dag, ganska skönt att vara hemma igen.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *