Övningshostat hela dagen

Övningshostat hela dagen

Junior har varit så otroligt snäll och givit bort delar av sin hosta till mej. Så jag började övningshosta lite imorse och börjar nu bli riktigt bra på det…
 
När jag kom till jobbet var jag ganska ok, men efter lunch säckade jag och somnade till slut i Vännens knä mellan klasserna. Med feber och huvudvärk gjorde jag iaf det jag skulle resten av dagen.
 
När vi åkte hem ringde killarna och ville att vi skulle åka förbi Maxi och handla en del. Jag kände bara att jag ville hem och stupa i säng, men vad gör man inte för sina barn? Så visst handlade jag och när vi kom hem gick vi dessutom en sväng med hunden – innan jag fick glida ner i soffan med en kopp te.
 
Nu sitter alla fyra grabbarna, även den fyrbenta, på nedervåningen och tittar på tv. Jag ska sova!
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *