På med kavajen

På med kavajen

Idag väntar en dag i Länsrätten. Jaaa, det är inte jag som har överklagat nåt eller så… näää, jag är nämndeman där  🙂
 
Jag har inte kunnat tjänstgöra på ett tag eftersom jag jobbat så mycket och inte kunnat ta ledigt. Men idag ska jag göra min plikt och närvara vid två muntliga förhandlingar och en massa ”skrivbordsärenden”.
 
Jag tycker egentligen inte om mitt uppdrag i Länsrätten. Det känns som man drar undan mattan för folk. I vissa fall ser man direkt att någon fuskat med sin sjukpenning eller a-kassa, men i vissa fall är det ett dåligt skrivet läkarintyg eller annat som avgör och då är det inte kul. Idag har vi nästan bara ”enkla” ärenden, så inatt ska jag nog kunna sova gott.
 
Så blir det ju lunch på Tv4! Alltid träffar man någon man känner  😉
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *