Pauluns Supermix

Pauluns Supermix

Jag är medlem i Buzzador och då får man testa lite olika grejer då och då. Den här gången hade vi turen att få testa mat, närmare bestämt Pauluns Supermix. Vi fick hem den lila förpackningen, men det finns två andra färger också. Jag var glad att det var just denna vi fick testa, eftersom de andra är med bönor av olika slag och det har jag lite svårt för.

Supermixen vi fick testa är med rött råris, gröna linser, quinoa, brunt råris och pumpafrön. Den har både stora och små bitar och är både mjuk och med tuggmotstånd. Jag gillar quinoa som den är, i den här blandningen kändes den lite ”lyxigare” än jag tidigare ätit den.

Det tar cirka 20 minuter att tillaga mixen, men man kan göra en laddning och ha färdig i kylen ett par dagar. Jag har den gärna som utfyllnad och kolhydrater i en sallad eller som tillbehör till en kycklingfilé eller en köttbit. Med en enkel sås gjord på turkisk yoghurt och kryddor så blev det väldigt gott med en vegetarisk schnitzel från Hälsans Kök och Pauluns Supermix. Å jag höll mej mätt länge!

För oss Viktväktare är Supermixen ganska dyr i SmartPoints, hela 5SP för 45 gram (rå vikt = en portion). Å andra sidan blir man rejält mätt och står sej länge. Å jag tycker att den är himla god! Så visst kan jag rekommendera den!

Vill du också testa grejer? Då kan du anmäla dej HÄR och skriv gärna att du är värvad av mej 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *