Planerar för loppis!

Planerar för loppis!

Ett par gånger om året hyr jag och en kompis vår gymnasieskolan här i närheten och har loppis. Från början var det klädbytardagar för barn, vi sålde mängder och kunde på så sätt finansiera våra egna klädinköp. Detta började för ca 12-13 år sedan och intresset har hela tiden varit enormt oavsett kristid eller ej.

När våra barn blev större försökte vi avveckla klädbytardagarna, men möttes av ramaski. Vad göra? Forsätta trots att vi inte hade något kvar att sälja eller utveckla…? Vi utvecklade! Klädbytardagen kombinerades med loppis för något år sedan och är nu i mina ögon ännu bättre!

Nu är det dax igen! Lördagen den 24/10 slår vi återigen upp dörrarna. Nu ska jag bara få ihop borden med säljare, ta emot fler anmälningar, skicka annonser till lokaltidningarna och sätta upp reklamlappar. Det är lite pyssel, men lönar sej när man ser alla tomma kartonger när dagen är slut.

Är ni också intresserade av att vara med? Hör av er bara!
Vi håller till på Tumba Gymnasium som ligger ca 2 mil söder om sthlm city. Så även om du inte bor i söderort är det enkelt att ta sej hit. Passa på att bli av med det du anser vara skräp, som i andras ögon kan vara väldigt nödvändigt 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *