Tyst och lugnt

Tyst och lugnt

Sitter här tillsammans med Baileys, vi är ensamma en stund – det var länge sen. Martin är iväg med vår kollega och flyttar Viktväktarna i Södertälje och jag bara är… väntar på att en av Skånetöserna ska dyka upp.

Nu hinner jag fundera och reflektera på sommaren som gått och kanske på hela förra läsåret. Vid den här tiden förra sommaren började vårt lilla helvete kan man väl säga. Junior trasslade och testade alla gränser som gick att testa. Han kallade oss kärlekslösa, att vi inte brydde oss om honom, han ville sluta simma, sa upp kontakten med flera kompisar, blev deprimerad och en massa annat. Så höll det på till i mars, det var som en känslomässig bergodalbana som var väldigt jobbig. Vi stod här och tog emot all kritik, tog emot när han föll, höll om när han var ledsen, stod bara ut och väntade ut krisen. Vi överlevde helvetet och då började nästa…

Senior fick problem med skolan och en specifik lärare. Han blev deprimerad och sjukskriven och allt var upp och ner. Konflikten med läraren trappades upp till såna proportioner att jag mådde dåligt bara jag kom till skolan. Men vi fick rätt! På sommarlovet fick vi veta att vår kritik var befogad och inte bara det… den läraren får ingen egen klass i år… det ni!

Det var alltså ett väldigt jobbigt läsår för oss alla och jag är väldigt glad att det är över och tacksamma för att vi klarade oss igenom så pass bra som vi gjorde. På avslutningsdagen kändes det som även jag gick på sommarlov! Junior åkte till Spanien nästan direkt och Senior jobbade eller var hos mormor. Jag fick lugnt runt mej. Martin och Jag åkte vill Västerås på Riksting och sen till Spanien och hälsade på Junior. Vi jobbade på som vanligt, men det kändes ändå som semester eftersom vi hade lugnt runt oss. Killarna åkte på semestern 4 dagar med sin pappa och vi drog till Öland. Efter några dagar kom killarna också dit. Även om vädret inte var det bästa så var det ändå 100% avkoppling. Vi kom hem och killarna åkte till Jämtland, vi jobbade – men det känns fortfarande som semester 🙂

Detta har varit den absolut skönaste sommaren på 16 år! Så här lång och lugn har sommaren inte känts på så många år. Det har varit så välbehövligt och uppfriskande och jag kan leva länge på den vilan jag fått. Jag känner mej helt avstressad och har inte den minsta ångest inför hösten. Det kan inte bli värre än det varit senaste året, vi står enade och klarar allt. Jag har världens finaste familj! Junior satsar på skolan och simningen i år, han vet vad han vill; SM… och Senior ska börja gymnasiet och jobbar på på sitt Mc Donalds som han älskar. Å Martin och jag vi bara är… har en del planer som än så länge är lite småhemliga… Vi är friska och avslappnade och ser fram emot att få komma igång igen. Bara 4,5 mån tills vi har semester igen! Tanzania!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *