Plötsligt händer det!

Plötsligt händer det!

Efter all skit som hänt på hemmafronten fick vi igår ett erbjudande som vi inte kunde tacka nej till. Helt plötsligt har Viktväktarnas konsulent i Huddinge slutat och lämnat efter sej två riktigt bra och stora klasser. Ca 100 personer som påbörjat sin viktminskning och som nu står utan konsulent. Nu kunde detta blir vårt.

Det fanns bara en hake. Jag är kassör på ett annat ställe den enda dagen vi skulle kunna ta Huddinges klasser. Alltså måste vi fixa fram en kassör innan vi kan säga JA. Jag vill ju inte ställa en god vän och kollega i skiten. Men eftersom Viktväktarna ville öppna Huddinge igen så snart som det bara var möjligt så måste detta lösa sej och all energi läggs nu på detta från kontorets sida.

Så nu är det alltså tänkt att vi ska vara i Huddinge på torsdagar! Ett nytt ställe med massor med medlemmar som inte fått någon vidare behandling som vi nu ska få förtroendet att ta hand om. Skitkul!

Problemet var alltså att det var för mycket pengar att säga nej till, samtidigt som vi inte ville ställa vår kollega i skiten. Skulle vi tänka enbart på oss själva och kanske sumpa chansen eller gick det att fixa? Å tydligen så går det att fixa, så allt kommer faktisk att gå i lås!

Vi behövde inte sätta någon i skiten och vi behövde inte vara egoistiska. Skönt! Tänk att vi för en gångs skull har lite flyt. Hur länge ska det hålla i sej…?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *