PostNord och Puma är inga favoriter…

PostNord och Puma är inga favoriter…

Äntligen har jag fått mitt nya körkort! PostNord har gjort sitt bästa för att hindra det från att komma fram, men nu har jag det till slut i min hand efter mycket om och men…

Vi har länge haft trassel med posten, mängder av räkningar, inbjudningar och flera tidningar som vi prenumererar på har kommit bort. Vi trodde det var någon som stal vår post och blev noga med att låsa brevlådan, men trasslet har fortsatt. De flesta räkningar har vi nu som e-faktura, men prenumerationerna vill man ju gärna ha och inbjudningar är kul att få – så irritationen har varit ganska stor. Men så blev det lite bättre under senvåren och sommaren, för att nu börja trassla igen… tydligen… Man upptäcker det ju inte förrän man börjar sakna olika grejer.

Jag var iväg till Trafikverket direkt när vi kom hem från bröllopsresan, tog bild till nya körkortet och betalade för detta. Sen väntade jag, och väntade… inget körkort dök upp. Så jag gick förbi trafikverket igen för någon vecka sedan för att höra vad som felat, de frågade om jag betalat båda räkningarna. Båda??? Jag har bara fått en! Så jag fick ett telefonnummer som jag ringde och där fick jag all info jag behövde för att betala räkningen som kommit bort på posten. Nu började en ny väntan… skulle avin med det rekommenderade brevet nå mej?

Kors i taket! Idag kom det! Så nu har jag äntligen ett nytt körkort, med hela mitt nya namn. Ett förnamn mindre och ett efternamn mer. Så här hade jag tänkt att heta resten av livet  🙂

PostNord ligger alltså inte så högt upp på min lista, Puma delar första platsen kan man nog säga. Eller är det kanske Löplabbet? Jag vann nämligen en tävling som Löplabbet och Puma hade tillsammans i våras. Jag vann ett par löparskor till Martin med motiveringen att han efter 60 kg viktnedgång skulle springa sitt livs första lopp och var värd ett par bra skor. Först trasslade det för att han hade för stora fötter. Ok… då kanske man skulle skrivit vilka storlekar som kunde tävla. Men det var klart att han skulle få ett par skor, så de skulle skicka ett par andra… som vi efterlyste efter någon månad. När det gått ytterligare ett par veckor fick vi en ursäkt och som kompensation skulle han direkt få ett par sneakers att använda under sommaren. Dem har vi fortfarande inte sett röken av…

Loppet han skulle springa gick av stapeln i slutet av augusti i de gamla löpardojorna. Senast beskedet var att de nya skorna, plus kompensationsskorna, skulle skickas fredagen för knappt tre veckor sedan… PostNord kanske har haft bort dem också?

Det är lika spännande varje gång vi får post, för det händer definitivt inte varje dag. Oftast är det bara reklam, den adresserade posten lyser oftast med sin frånvaro. Och när den väl kommer är det ett ynka brev eller massor! Precis som ketchupflaskorna, kommer inget, kommer inget, kommer massor! Felet måste ju ligga vid sorteringen, eller? Saknas det folk där? Eller finns det småtjuvar nånstans i kedjan som tycker att vi ska få dyra påminnelseavgifter, som läser ALLAs veckotidning och tror de kan gå på mina pressträffar?

Kan någon vänlig själ tala om för mej var min post är?! Och om Puma (alt LöpLabbet har samma chef??? Det enda jag vill är att ha min post! Och att Martin ska få sina skor, iaf till nästa Bellmanstaffett. Han är redan anmäld. Jag har iaf ett körkort nu, alltid nåt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *