Privat träningsläger

Privat träningsläger

Då har vårt privata träningsläger börjat och det har börjat riktigt bra! Igår var vädret hur bra som helst, med sol och alldeles lagom varmt. Äntligen kunde man äta frukost ute och starta dagen på bästa möjliga sätt. Så när frukosten var avklarad tog vi dagens första promenad. Vi tog ett av de långa varven (ser ut som en ängel) för att se vad som hänt i omgivningarna sedan vi sist gick där.

Jag har försökt att klara mej utan Viktväktarnas App, men när man blivit bortskämd och använt den länge så är det svårt att vara utan den. Så nu är den återinstallerad och fylls i till punkt och pricka igen. Det är så himla smidigt att bara fylla i livsmedlet och mängden och sedan få upp PP-värdet. Dessutom slipper man hålla reda på hur många PP man har kvar osv. Oavsett vilken metod man använder för att gå ner i vikt, så måste man ha koll på maten och då är detta ett av de enklare sätten. Många väljer att avsluta appen och räknandet på sommaren, men då hade jag sett ut som en hubbabubba…

För oss är semestern den tid på året då vi satsar järnet när det gäller just vikten. Vi dricker inte alkohol särskilt ofta annars heller, men nu är det i princip noll. Så nu är det två promenader om dagen som gäller, maten planeras noga, lagas från grunden och noteras, vi ser till att sova och skratta mycket. Å på så sätt brukar vi komma hem några kilon lättare och må väldigt mycket bättre.

För några av er kanske detta låter väldigt tråkigt, men för oss är det rena rama belöningen för kroppen. Vi ser det inte som någon uppoffring utan som något vi gör för vår egen skull för att må så bra som möjligt resten av året. Just i år känns det extra lyxigt eftersom det inte bara är nu under semestern som vi kan leva hälsosamt, utan faktiskt året runt. Vi kan äntligen leva som vi lärt alla dess år. Å nog märks det på kroppen, vi mår så otroligt mycket bättre.

Så även om jag gick upp ett hekto vid dagens vägning, så vet jag att nästa måndag kommer att visa en himla massa minus. Igår blev det två härliga promenader, en med kameran i högsta hugg och en utan som gick lite snabbare. Å idag är dagens första promenad redan gjord! Det finns många metoder att gå ner i vikt och de flesta funkar bara man har tålamod och inte ser det som en kur – men Viktväktarna funkar ändå bäst för oss. Så är det bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *