Projekt tvättstuga

Projekt tvättstuga

Det var lite snopet att vakna i dag och inte alls ha samma fina väder som igår. Men det innebär att man kan få lite gjort istället! Igår satt vi mest och solade 🙂

Så idag har Martin lagt klart stenen under en trapp på baksidan, så att Baileys inte kan gräva där. Det har tagit sin lilla tid med att jämna till, lägga markduk och få dit stenen. Eftersom vi inte har någon rymlig bagage på bilen eller dragkrok, kan vi inte åka iväg med särskilt mycket till sopstationen. Så min pappa har varit här och hämtat det värsta.

Jag har, med hjälp av Junior, börjat fixa tvättstugan. Efter lite bök och även med Martins hjälp fick vi ut torkskopet. Så nu har vi ett torkskåp i trädgården, fritt fram för den som vill ha det! När skåpet väl var ute var det bara att börja torka gammalt damm som suttit rejält fast under och bakom skåpet. Vi har flyttat tumlaren och hoppas nu få fast torkställningarna innan kvällen. Just nu kan jag iofs tvätta, men jag har inget att hänga tvätten på och allt kan ju inte tumlas… så det skulle vara bra att få grejerna på plats. Det känns verkligen toppenbra att göra ordning där inne. Jag behöver mer plats att hänga tvätten på.

Killarna är iväg och firar sin farfar som fyller 70 år. Om ett par veckor ska vi fira deras morfar (min pappa) som blir 65. Det händer saker hela tiden nu.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *