Psykisk stress

Psykisk stress

Är det farligare med psykisk- än med fysisk stress? Inte vet jag, det enda jag vet är att jag har det just nu… och jag mår dåligt!

Mitt liv har varit väldigt behagligt de senaste 4 månaderna, har inte haft en så lång, lugn period på 16 år! Har märkt att jag nu reagerar starkare och snabbare på minsta lilla grej som poppar upp. Tolleransen ligger på noll. Kroppen eller kanske knoppen har kommit ner i något slags viloläge och vill inte störas, gör den det då jäklar får jag minsanna veta det.

Just nu är det jobbet som spökar. All vår lön är provisionsbaserad, då gäller att att det kommer folk – mycket folk! Vår klass på måndagar har varit helt ok, runt 40-50 pers. På Kungsholmen på tisdagar har det varit likadant – men på onsdagar verkar det omöjligt att få folk att komma. Vi har delat ut reklam i brevlådor och satt upp affischer på anslagstavlor och finns även på nätet. Ändå ligger vi strax under 20 personer och det ger inte mycket på banken det inte!

När man öppnar en klass brukar det vara lite folk – men inte efter 6 veckor!!! Nu satsar vi på ett utskick för alla gamla medlemmar som gått förr om åren, får vi inte upp medlemsantalet då så vet jag inte vad vi ska göra. Eftersom vi öppnar i Rönninge om 3 veckor, vill vi ju ha Tullinge i hamn innan dess. Det räcker lixom med ett problem i taget…

Pengastress är ingen rolig stress. Jag hoppas verkligen att detta ska lösa sej, annars vet jag inte vad jag ska göra…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *