Pysselmysdag

Pysselmysdag

Idag har vi en pysselmysdag. Det betyder att vi lullar runt och fixar en massa i väldigt långsam takt 🙂 Vi började dagen med att kolla på Biggest Looser i sängen. Eftersom Senior valde att sova hos mormor så låg Baileys i hans vattensäng hela natten. Vilket gjorde att jag har sovit såååå gott! Men när han hörde att vi var vakna la han sej i min säng och myste. Det finns inte mycket så är mysigare än en trött hund på morgonen. Då lägger han huvudet på min mage och bara myser.

Efter det tog vi en lugn frukost och skakade liv i Junior. Sen gick Martin ner till centrum ens väng medan jag ställde Baileys på köksbordet och började trimma honom. Jag fick iaf ordning på hans ansikte, huvud och bröst innan han började protestera. Under en hel timme fick jag fixa med honom innan han fick nog, det är nog rekord. Vi brukar lämna bort honom för trimning, men det kostar 600-700 kr och ska göras ca 3 ggr per år. Så jag vill lära mej att göra det själv, även om jag får jäkligt ont i händerna. Nu är han iaf skapligt snygg även om han är långt ifrån klar. Klippte klorna på honom också när jag ändå höll på.

Om en stund ska vi åka till Heron på bio, vi tänkte se Harry Potter. Innan dess ska vi hitta en fotoautomat och ta kort på mej och Senior för våra körkort. Mitt håller på att spricka och snart är det helt sönder, så det måste förnyas trots att det är 5 år kvar på det. Å Senior ska uppgradera sitt moppe-kort med ett nytt så han får köra EPA. Sen tar vi nog en sväng på IKEA också innan bion. På en lördag… men vi vet vad vi ska ha, så det borde gå fort.

Å efter bion ska vi bara hönta Baileys hos mormor och sen hem och äta krabba! Killarn har bestämt att vi ska ha mys med skaldjur ikväll och det är inget vi säger emot. Vi älskar skaldjur och skulle kunna leva på det. Till krabban blir det nog något på tv eller en film och sen ska vi nog fortsätta lägga ut lite Traderaauktioner. Dax att ta en ny omgång böcker nu, så man blir av med dem någongång.

Jag hoppas ni alla gör er en fin dag och att ni mår minst lika bra som jag gör!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *