Blev ju paj av alltihopa :-(

Blev ju paj av alltihopa :-(

Runt lunch började jag må illa. När maten kom på bordet gjorde magen uppror. Jag försökte verkligen att låtsas som ingeting, men till slut gick det inte längre. Jag fick gå och lägga mej en stund. Ok, tänkte jag, vi skippar IKEA och tar bara bion. Sagt och gjort, vi sätter oss i bilen och åker för att hämta Senior hos mormor. Väl där säger han att han mår illa… han har precis sovit lite middag – en 16-åring!!! Alltså bestämmer vi oss för att ställa in biobesöket . Skit oxå!

Det är inte lätt att hitta en dag och när vi väl gör det så blir vi dåliga. Jaja… vi planerar in en filmkväll hemma istället. Så ett besök till godisaffären blir det iaf, en liten påse lyckades jag sätta ihop trots att illamåendet bodde i magen. När vi kommer hem däckar jag i sängen, sover drygt en timme och vaknar ganska välmående. Magen känns lite orolig, men ok… hoppas nu bara att den står pall för lite smågodis och sen krabba.

Himla synd att vår biokväll blev paj, men vad gör man? Undrar om det är vaccinationen som ställt till det? Jag har en jättebula på armen som är öm och röd, de andra i familjen är bara lite lätt ömma… jag är värst, som alltid…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *