Pysselochfixdag

Pysselochfixdag

Så var det måndag igen och ”ledig” förmiddag. Måndagarna brukar gå åt till att fixa sånt som jag glömt eller inte hunnit under helgen, så även idag… och lite annat fix. Jag har letat fram adress och mailat Clarion Hotell. Jag hade ju några funderingar som jag ville låta hotellet ta del av, så nu blir det spännande att se om jag får något svar.

Vågen var ganska snäll i morse, plusminusnoll. Alltså har januaris födelsedagar inte inneburit någon större skada, jag har gått upp ca 1 kg totalt. Det ska väl gå ganska snabbt att få bort och sen kan man fortsätta neråt igen. 3,2 kg till remiss, hoppas kunna nå det till påsk. Går det så går det.

Vi har en platsback i förrådet där vi lägger grejer som ska ut på Tradera. Den backen står nu i vardagsrummet. Grejerna ska fotas och läggas ut, har inte haft varken tid eller lust hittills i år, men nu ska det bli! Det är inte så mycket, men några kronor kan det bli till badrummet. Badrumsplaneringen är nämligen i full gång. Funderar mycket på möbler, färger och detaljer. Badkaret ska bli större, så det gamla säljs och ett nytt ska köpas. Begagnat förstås, så vi håller utkik på Blocket. Skåp hade vi redan sett ut och hittat på Bauhaus, men man får så lite för pengarna och det finns mycket fint på Blocket… så det blir nog begagnat även där. På så sätt har vi kommit ner MÅNGA tusenlappar! Å på så sätt har vi råd med både badrum och resa  🙂

Lite tvätt, lite mail, lite pyssel och lite fix. En helt vanlig dag i mitt liv!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.